Bommen

I ett inlägg i maj visade jag en bild på en skylt som hänger utanför den lokala båtklubben.

IMG_4352Jag tänkte då att jag måhända skulle fråga någon hur det var tänkt. Men nu har det (utan någon insats från min sida) kommit ett klargörande från ”hamnkaptenen”, i form av en liten skylt bredvid den ursprungliga skylten.

Den ser ut så här:

IMG_4351

Så här står det (det är lite svårt att läsa på bilden):

Förtydligande

Då det har kommit frågor om skylten vill jag förtydliga att bommen när den är stängd inte på några villkor får vara öppen eller tvärtom.

Anledningen är strikt definitionsmässig och regleras vid vite av Sjöterminologiförordningen 1 kap, 5 paragrafen. Detta är således inget som GBK:s styrelse har hittat på för att orsaka problem för er medlemmar.

Tack för visad hänsyn

/Hamnkaptenen

Jag antar att sista ordet inte är sagt i ärendet …

 

Detta inlägg publicerades i Varjehanda. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s