Budgetpropositionen

-_Pavement_01_-Lite jublade vi i morse.

I budgetpropositionen meddelades att Förvaltningsakademin vid Södertörns högskola kommer att få en del pengar för att utveckla utbildningar i förvaltningspolitik för statstjänstemän.

Vi kommer att få i uppdrag att stimulera utbytet mellan akademin och förvaltningens praktik, dvs. att arbeta vidare med de idéer som är grunden för våra existerande uppdragsutbildningar.

Med uppdraget följer 2 miljoner kronor om året i tre år.

Vi gläds och ser fram emot arbetet, men samtidigt är vi förstås ledsna över att sex av tio svenskar härigenom kommer att få mindre pengar i plånboken.

 

Detta inlägg publicerades i Forskning, Politik och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Budgetpropositionen

  1. Lars lundh skriver:

    Jag tillhör en av sex och är glad över att hag kan bidra. Efter all skattesänkarhysteri under åtta år känns det helt ok att lite tas tillbaka för samhällets bästa.

    Gillad av 1 person

  2. AML skriver:

    Hmm… Är ‘many true words spoken in jest’, månne?… Nyttig, uppbygglig forskning, helst naturvetenskap och teknik, är förstås bättre än samhällsvetenskapligt och humanvetenskapligt flum. Ni får lobba så Regeringen o VR gör som i Japan o sydkorea istället. I brist på sunt förnuft säger jag GRATTIS! istället (ur led är tiden…)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s