Boken, on tour

9780199684168_450

För halvannan vecka sedan presenterade Göran Sundström och jag den bok som vi har skrivit tillsammans med Jon Pierre, vid ett seminarium hos Ekonomistyrningsverket.

Boken heter Governing the Embedded State. The Organizational Dimension of Governance. Jag skrev en del om boken i ett tidigare inlägg.

Susanna Hammarberg har skrivit om seminariet i ett nyhetsbrev från Ekonomistyrningsverket. Här finns en länk till ESV:s nyhetsbrev med ett referat av min och Görans presentation.

Det blev ett välbesökt seminarium hos ESV. Nils Eklund från myndigheten introducerade. Intresserade från många olika myndigheter fanns på plats, bland annat från Regeringskansliet. Evenemanget var annonserat som ett frukostseminarium, men i så fall en ganska lång frukost. Det blev en bra diskussion.

På eftermiddagen samma dag hade Göran och jag en liknande presentation hos Statskontoret. Ordförande vid det seminariet var myndighetens relativt nytillträdde generaldirektör Ingvar Mattson. En ansenlig grupp kontorister lyssnade och ställde frågor.

På det hela taget blev det en lyckad rundvandring i staten.

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s