Hybridkänsla

IMG_4179Hybridkänsla nu över livet och jobbet.

Jag har varit på två ämneskonferenser under veckorna som varit (först en i statsvetenskap och sedan en företagsekonomisk), och båda har varit digitala.

Samtidigt har vi möten på jobbet i 3D (som någon uttryckte det) och jag föreläste förra veckan på Skogshem & Wijks kursgård för chefer i staten från ett tiotal myndigheter.

Nu i veckan ska jag ha två seminarier för masterstudenter på Södertörn, men den undervisningen är fortfarande digital (via Zoom). Högskolan har ännu ett tag regler om avstånd som gör att lokalerna inte räcker till för undervisning på plats.

Och på fredag blir det disputation hos oss på Södertörn. Johan Sandén ska försvara sin intressanta avhandling om digitaliseringen inom skolan. Avhandlingen heter Närbyråkrater och digitaliseringar och går att läsa här.

IMG_4169Man kan vara med på plats (disputationen går inte att följa digitalt), men måste anmäla närvaro i förväg.

Så ser det ut. Somt försigår ännu i det pandemiska tillståndet medan annat börjar återgå till det normala.

Något som jag tänker fortsätta med i det postpandemiska livet – åtminstone de dagar som jag arbetar hemifrån – är promenaderna i Stadsskogen och bort mot Hågadalen.

Inte idag dock. Som en försynt påminnelse om hur livet såg ut innan pandemin, har jag nämligen dragit på mig en helt vanlig förkylning. Det är som att man har glömt hur det var.

Detta inlägg publicerades i Varjehanda. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s