Solna tur och retur

IMG_3034Dagen efter Beyoncés konsert i Solna, hade jag en föreläsning … också den i Solna.

Så det blev enbart ett par timmars sömn innan jag var tvungen att tåget tillbaka mot huvudstaden.

Ingen vidare planering.

Jag föreläste för något som kallas Dispanätverket. Dispa samlar föreståndare för förvaltningshögskolor i Europa, dvs. sådana som rekryterar och vidareutbildar tjänstemän (framförallt i staten).

Vi har ingen riktig motsvarighet i Sverige. Myndigheten Universitets- och Högskolerådet (UHR) utgör den svenska noden i nätverket, och det var också i dess lokaler i Solna Strand som konferensen ägde rum.

IMG_3032Intresserad grupp. Jag pratade om olika länders strategier för att hantera covidpandemin. Jag kände väl inte att jag presterade på topp (lite för lite nattsömn för det), men enligt de rapporter som jag har fått i efterhand var deltagarna ändå nöjda.

Under hela sessionen (nätverket hade en tredagarsträff) satt en tecknare och illustrerade det som sades (bilden uppe till höger är en del av det som hon uppfattade att jag framförde).

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s